30 Чер
.

Клатч — це маленька сумочка, призначена для різноманітних жіночих дрібничок, таких як помада, пудра, телефон, ключі тощо. Цей аксесуар міцно увійшов у життя жінок. Його можна зустріти в комбінації з повсякденним одягом, діловим костюмом і, звичайно, з вечірньою сукнею. Як правильно підібрати вечірній клатч до вбрання? Тут існує багато варіантів.


Монохромність чи контраст?

Найчастіше жіночим вечірнім вбранням є сукня, тому потрібно розібратися, як правильно підібрати до неї клатч. Насамперед, необхідно звернути увагу на характер сукні. Якщо сукня проста, однотонна, без декору - сміливо вибирайте яскравий, розшитий стразами клатч. І, навпаки, якщо плаття яскраве, декороване камінням чи стразами, слід вибрати простий однотонний клатч.


Монохромний образ також має право на існування. Коли сумочка і плаття виконані в одному стилі з тканини одного кольору і вони при цьому схожі за фактурою, то оточення оцінить саме вашу особистість, а не аксесуари. Тоді необхідно буде підібрати і взуття в тон. Якщо ваше вечірнє плаття довге і декороване камінням, то клатч повинен бути в тон сукні, привертаючи до себе увагу тільки лише дрібними деталями. Модель краще вибирати без ланцюжка, але з яскравою застібкою. До однотонних суконь підійдуть клатчі на ланцюжку з вишивкою або малюнком. Кращим поєднанням у всі часи вважається світле плаття в поєднанні з чорним скромним клатчем і навпаки. Можна вибрати варіант сміливіший, наприклад, комбінацію сірої сукні з темно-бордовим клатчем.

Є ще один варіант — це вибір відтінків. Клатч, туфлі і сама сукня можуть бути виконані в одному кольорі, але різних відтінках, що відрізняються один від одного на два-три тони. Але тоді виберіть клатч середнього розміру, щоб було помітно це розходження. Якщо говорити про поєднання крою сукні з клатчем, то до простого крою сукні вибирайте складний за структурою клатч і навпаки.

Якщо говорити про форму клатча, то він може бути прямокутним (поєднується з облягаючим вбранням), або у вигляді мішечка (комбінуються з пишними сукнями).

Клатчі бувають лаковані, з текстурою рептилії, сріблясті, золоті, також може бути виконаний з хутра, замші або шкіри. На ремінці і без нього. Прикраси можуть бути відсутні, а можуть бути виконані з яскравих пряжок, намистин та інших деталей. Правило про те, що сумочка та взуття повинні обов’язково бути одного кольору і стилю, давно в минулому. Перш за все – це комфорт та унікальність особистості. Не бійтеся експериментувати — саме так ви зможете знайти свій неповторний стиль.

Scroll To TopScroll To Top
Закрити