24 Лют
. к відомо, жіночих сумок багато не буває. Це незамінний аксесуар, що дозволяє доповнити образ і зробити його більш яскравим. Які моделі будуть в тренді весь наступний 2018 рік?

3 головних тенденцій 2018, актуальні для жіночих сумок на тижнях моди, що пройшли недавно в Парижі, Мілані, Нью-Йорку і Лондоні, тема жіночих сумок була розкрита цілком. Цьому аксесуару відводилася одна з провідних ролей в побудові модних жіночих образів 2018. Якщо в попередньому сезоні жіноча сумка частіше була яскравим, кричущим акцентом, то в наступному сезоні весна-літо сумка буде доповненням образу цілісного по стилістиці і кольоровій гамі.

Серед новинок, які безпосередньо належать до жіночих аксесуарів, можна виділити три головних модних тренда сезону:

Тренд на сумки No1 - спортивна тема.

430 рюкзак платина 407 рюкзак чорний 428 рюкзак чорний 406 рюкзак світло сірий

Тренд на сумки No2 - аксесуари зі шкіри рептилій.

В минулому році неймовірно популярним були сумки і модний одяг зі шкіри пітона. В цьому році практично на кожному показі можна було
побачити моделей з сумками із крокодилячої шкіри різних відтінків і моделей. Плюс в тому, що сумки зі шкіри крокодила більш практичні. Що
стосується форми, то в якості ділової сумки вибирайте модель «тоут» квадратну або прямокутну або модель «сетчел» у вигляді скриньки.

349 Сумка (крокодил золота чорна) 268 сумка крокодил коричнева 289 сумка крокодил чорна 389 сумка пітон марсала

Тренд на сумки No3 — сумки з пластику

Жіночий верхній одяг і аксесуари з пластика - це головна новинка сезону весна-літо 2018. Найкраще цей модний тренд представлений в колекції Chanel. Карл Лагерфельд розкрив тему головної рушійної сили природи - води і переніс її на подіум. У колекції було безліч прозорих  елементів, верхнього одягу з пластика і взуття з прозорими вставками. Якщо ви дійсно хочете бути в моді цієї весни, то обов'язково придбайте об'ємну прозору сумку, а щоб її прозорість не стала проблемою, носите її в тандемі з клатчем.

Актуальними будуть сумки різних розмірів - від мініатюрних клатчей до моделей оверсайз. Найбільш трендовими вважаються сумки на поясі, модель Cross body (невелика сумка на довгому широкому ремінці через плече). Також в моді класичні ділові сумки квадратної або прямокутної
форми у вигляді валізи, рюкзаки зі шкіри та сумки-мішок. поясні сумки.

Сезон весна-літо завжди відрізняється своїм романтичним настроєм, тому в комплект до сукні з квітковим принтом як ніколи краще підійде модна сумка рожевого, лілового, блакитного або світло-зеленого відтінку, помаранчеві.

Модні кольори сумок весна-літо 2018 - ніжний рожевий, зелені відтінки, яскраво синій, жовтий, металік.

Головним кольором 2018 року дизайнери називають жовтий, тому яскраві аксесуари повинні з'явиться в гардеробі кожної дівчини, що відстежує модні тенденції.

219 сумка морква 360 сумка жовта 345 сумка крокодил блакитна 353 сумка лак жовта

Ділова сумка все ж повинна бути класичного кольору: чорного, сірого, коричневого або білого, допустимі тільки кольорові вставки. Повсякденна сумка теж може бути чорною, але з квітковим принтом або аплікацією.


024 сумка пітон коричнева 346 сумка беж корал чорна 151 сумка сахара

Scroll To TopScroll To Top
Закрити