03 Січ
.

Ви шукаєте нову сумочку? Підбираючи сумочку для своєї колекції, будьте впевнені в тому, що вона відповідає тому стилю, який вам необхідний. Офіс, прогулянки, поїздки на вихідні, похід в ресторан - кожне з цих заходів вимагає особливої сумки, яка буде не тільки прикрашати вас, а й виявиться корисною.

Підбираючи сумку потрібно врахувати багато - її форму, розмір, матеріал з якого вона зроблена, колір, дизайн. Стільки всього, що буває важко визначитися з вибором.

Сумка для офісу.

Вона повинна бути зручною, цікавою, красивою, але при цьому не дуже розкішною і строкатою. Її розмір повинен бути між середнім і великим, так що б вмістилося все необхідне і залишилося небагато місця «про запас», але не більше того. Колір краще вибирати нейтральний, матеріал - гладка або лакована шкіра.

268 сумка ікра чорна 342 сумка беж 431 сумка чорна

Сумка для вихідних.

Для поїздки на вихідні вам потрібно простора сумочка. Вона повинна бути великою, але не як валіза. Досить, якщо в неї буде входити одна зміна білизни, предмети туалету і залишиться трохи вільного місця. Для зручності у неї повинно бути багато кишеньок як всередині, так і зовні. Колір, матеріал - це повністю ваші бажання і фантазії, адже це сумка для відпочинку.

356 сумка перламутр золото беж  435 рюкзак чорний 360 сумка жовта

Сумка для походу в гості.

Дуже потрібна кожній жінці, адже потрібно прихопити з собою косметичку, серветки, телефон і т.д. У кожної цей список свій. Така сумка повинна мати застібку блискавку зверху, короткі ручки і довгу ручку, що б можна було повісити її через плече. Вона повинна бути середнього розміру і високоякісною. Тут теж можна і навіть потрібно експериментувати з кольором і фактурою, але важливо, що б при цьому обрана модель гармоніювала з основною масою вашого гардеробу.

358 лак пітон беж 497 сумка чорна синя 316 сумка цупка синя

Сумка для прогулянок.

Така сумка може бути будь-якого розміру, зручна для вас. Якщо у вас тільки одна така сумка, то бажано вибрати її середнього розміру, нетрадиційної форми. Сумки відрізняються своїми цікавими формами. Вони можуть бути зроблені зі шкіри, замші або будь-якого іншого матеріалу.

346 сумка беж корал чорна 482 ікра замш чорна 322 сумка замш чорна

Повсякденна сумка.

На кожен день потрібна сумка з довгою ручкою, яку можна перекинути через плече, що б руки залишалися вільними. До того ж одягнена через плече сумка не стане предметом для посягання з боку злодюжок. Вона дуже зручна і просто не замінна для студентів, жителів приміської зони, походу на ринок або для прогулянки по парку. Єдине, вона буде недоречна для офісу, ну і, звичайно, для урочистих заходів.

425 сумка бамбук бронза 482 ікра замш чорна 038 сумка цупка синя

Вечірня сумка.

У кожної жінки повинна бути блискуча вечірня сумочка для урочистих заходів та свят. Вона повинна бути маленькою, але достатньою для того, що б захопити з собою все найнеобхідніше. Клатчі - дуже підходящий варіант.

353 сумка ікра чорна 137 сумка чорна срібло 137 сумка замш чорна

Scroll To TopScroll To Top
Закрити